Автоматизація процесу управління збутом і просуванням ковбасних виробів на ПП ФІРМА «ГАРМАШ»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем
Анотація
Попович В.В. «Автоматизація процесу управління збутом і просуванням ковбасних виробів на ПП ФІРМА «ГАРМАШ» ». Кваліфікаційна робота бакалавра. – Одеса: ОНАХТ 2021. – 95с. Бібліогр.:_6_. Іл.:_103_. Табл._2_. В кваліфікаційній роботі бакалавра був розглянутий процес управління збутом і просуванням ковбасних виробів на ПП фірма «Гармаш». Розроблено моделі даного бізнес-процесу в нотаціях eEPC, BPMN а також процесна модель та модель організаційної структури підприємства, був проведений аналіз існуючої інформаційної системи та створено веб-додаток, в програмному засобі ARIS Express створена модель БД для розробленого веб-додатка. Також розроблена SCADA-система для моніторингу технологічного об’єкту. Здiйсненно вибiр технiчних засобiв для автоматизацiї процесу, приведени скрипти, які забезпечують їх взаємодiю з веб-додатком. В програмi IBM SPSS Мodeler був проведений кластерний аналiз на основi даних получених в веб додатку. На основi отриманних результатiв була розроблена концепцiя прийняття рiшень. В економiчній частинi був розрахован додатковий прибуток вiд автоматизації процесу управління збутом і просуванням ковбасних виробів на ПП фірма «Гармаш». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, основної частини, яка включає 9 розділiв , висновків, опису використаних джерел з найменувань.
Опис
Ключові слова
бізнес-процес, процесна структура, нотація ВРМN, eEPC-нотацiя, блок-схема, SCADA-система, АСУП, програмний засіб, кластерний аналіз
Бібліографічний опис