«Шляхи підвищення ефективності використання виробничої потужності ПрАТ ВО «Одеський консервний завод»»
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Кваліфікаційна робота бакалавра містить 76 сторінок, 28 таблиць, 6 рисунків, список використаних джерел з 26 найменувань, 2 додатки.
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є аналіз та пошук шляхів підвищення ефективності використання виробничої потужності ПрАТ ВО «Одеський консервний завод».
Для досягнення мети в роботі визначені наступні завдання: розглянути теоретичні основи поняття виробнича потужність підприємства; проаналізувати основні фактори та принципи, що впливають на виробничу потужність; вивчити основні методи та показники розрахунку виробничої потужності підприємства; виявити основні резерви та шляхи підвищення ефективності використання виробничої потужності підприємства; проаналізувати сучасний стан плодоовочеконсервної галузі України; розрахувати та проаналізувати основні техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності ПрАТ ВО «Одеський консервний завод»; запропонувати та розрахувати економічну ефективність заходу з підвищення ефективності використання виробничої потужності підприємства.
Об’єктом дослідження є ефективність використання виробничої потужності ПрАТ ВО «Одеський консервний завод».
Предметом дослідження є процеси підвищення ефективності використання виробничої потужності підприємства.
За результатами виконаної роботи сформульовані висновки щодо економічного стану підприємства, впливу запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники роботи підприємства, ефективність та конкурентоспроможність його діяльності.
Одержані результати можуть бути використані на підприємстві як заходи щодо вдосконалення його роботи.
Рік виконання роботи 2022.
Рік захисту роботи 2022.
Опис
Ключові слова
виробнича потужність, оцінка рівня виробничої потужності, плодоовочеконсервна галузь, ефективність