«Формування та використання прибутку на підприємствах кондитерської галузі України»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра економіки промисловості
Анотація
КРМ містить 105 сторінок, 57 таблиць, 14 рисунків, список використаних джерел з 37 найменування, 2 додатки. Метою кваліфікаційної роботи магістра є визначення поняття «прибуток», вивчення особливостей його формування та напрямків використання, розробка шляхів підвищення прибутковості на підприємствах кондитерської галузі України. Для досягнення мети поставлені наступні завдання: вивчити поняття «прибуток», розкрити його сутність та особливості формування; ознайомитися з основними методиками розрахунку прибутку та специфікою використання; розглянути та деталізувати шляхи підвищення прибутку підприємств кондитерської галузі України; дослідити зовнішнє та внутрішнє середовище двох підприємств кондитерської галузі: ПрАТ «Домінік» та АТ «ЛКФ «Світоч»; запропонувати заходи щодо підвищення прибутку підприємств; розрахувати ефективність та вплив запропонованих заходів та їх впровадження на підприємство. Об’єктом дослідження є процеси формування та використання прибутку підприємств кондитерської галузі України. Предметом дослідження є теоретичні та методичні підходи підвищення прибутку підприємств кондитерської галузі України. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах кондитерської галузі України. Рік виконання роботи 2021. . Рік захисту роботи 2021. .
Опис
Ключові слова
прибуток, шляхи підвищення прибутку, оцінка прибутку, кондитерська галузь
Бібліографічний опис