Шляхи покращення управління якістю продукції на ПАТ «Виробничо-торгова кондитерська фiрма «Ласощi»
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра економіки промисловості
Анотація
Метою виконання роботи є оцінка якості продукції ПАТ «Виробничо-торгова кондитерська фiрма «Ласощi» та шляхи її підвищення.
Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження виступає діяльність ПАТ «Виробничо-торгова кондитерська фiрма «Ласощi».
Завданням роботи передбачено вивчення теоретичних основ виміру, оцінки та аналізу якості продукції, проведення аналізу виробничо-господарської діяльності підприємства за два послідуючі роки та розробка пропозицій щодо впровадження заходів покращення роботи підприємства та підвищення якості продукції.
Опис
Ключові слова
якість, продукція, кондитерська галузь