Методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності харчової промисловості України на основі стратегічного аналізу на макро- та мезорівнях її дослідження

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Купріна Н. М. Методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності харчової промисловості України на основі стратегічного аналізу на макро- та мезорівнях її дослідження / Н. М. Купріна // Збірник тез доповідей 82-ї наукової конференції викладачів університету, Одеса, 26–29 квіт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 385–386 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
конкурентоспроможність, харчова промисловість, стратегічний аналіз
Бібліографічний опис