Іноваційні технології в рецептурах м’ясних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Азарова Н. Г. Іноваційні технології в рецептурах м’ясних напівфабрикатів / Н. Г. Азарова, Г. В. Шлапак // Збірник тез доповідей 82-ї наукової конференції викладачів університету, Одеса, 26–29 квіт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 134–136. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
іноваційні технології, рецептури напівфабрикатів, м’ясні напівфабрикати
Бібліографічний опис