Вплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Вплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурів / А. П. Левицький, А. П. Лапінська, І. О. Селіванська, Ю. А. Левицький // Збірник тез доповідей 82-ї наукової конференції викладачів університету, Одеса, 26–29 квіт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 34.
Ключові слова
харчові жири, ендогенний біосинтез, жирні кислоти, печінка щурів
Бібліографічний опис