Особливості виробництва традиційних плющених продуктів з вівса

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Особливості виробництва традиційних плющених продуктів з вівса / С. М. Соц, І. О. Кустов, Ю. Я. Кузьменко, М. С. Коломієць // Збірник тез доповідей 82-ї наукової конференції викладачів університету, Одеса, 26–29 квіт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 7–9. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
виробництво вівсяних продуктів, традиційні плющені продукти з вівса
Бібліографічний опис