Бізнес-планування у розробці концепції розвитку ФОП Кушнерік Ресторан «Scorini»
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики
Анотація
"В даний час необхідність в плануванні діяльності
фірми вже не викликає сумніву у більшості керівників як великого, так і
малого бізнесу. Більшість підприємців в тій чи іншій формі планують
діяльність своїх фірм, але найчастіше це робиться без дотримання правил і
безсистемно. Є ряд причин, за якими підприємцю варто перейти від
неформального до формалізованого і системному підходу до питань
планування.
У першому розділі приводиться сутнісна характеристика бізнес –
плану, формується інформаційне поле бізнесу, аналізується методологія
розробки бізнес – плану та вимоги до стилю його написання.
У другому розділі складено бізнес-план ресторану, проведено
дослідження цільового ринку та проаналізовані ризику проекту.
У третьому розділі запропоновано заходи, що призводять до більш
ефективної реалізації бізнес-плану.
Кваліфікаційна робота бакалавра містить 65 сторінок, 15 таблиць, 11
рисунків. Перелік посилань нараховує 33 найменування."
Опис
Ключові слова
бізнес-план, фінансовий план, організаційний план, беззбитковість