146009 Спосіб виробництва желейної заливки для рибних кулінарних виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб виробництва желейної заливки з високою температурою плавлення для поліпшення структурних, органолептичних та профілактичних властивостей, розширення асортименту желюючих заливок.
Опис
Пат. на корисну модель 146009 Україна, МПК (2021.01) A23L 29/00, A23L 27/00. Спосіб виробництва желейної заливки для рибних кулінарних виробів / Манолі Т. А., Нікітчіна Т. І., Безусов А. Т., Баришева Я. О., Менчинська А. А., Глушков О. А. ; володілець Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u202005600 ; заявл. 31.08.2020 ; опубл. 13.01.2021, Бюл. № 2.
Ключові слова
желейна заливка, рибні кулінарні вироби, виробництво желейної заливки
Бібліографічний опис