Концептуальні засади вибору пріоритетних напрямків трансформаційних перетворень на підприємствах харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Реалії сучасності вимагають від підприємств харчової промисловості орієнтувати свій бізнес на виробництво продуктів харчування високої якості, екологічно чистого та споживного. Враховуючи високий рівень конкуренції на ринку продовольчих товарів підприємства вимушені запроваджувати інновації в технології, техніці, системах менеджменту та маркетингу, тобто приймати активну участь в процесах трансформаційних перетворень. При цьому трансформаційні перетворення в економічній літературі визначають як якісні зміни економічної системи. Представлено авторське бачення підходів до обґрунтування підприємством вибору пріоритетних напрямків трансформаційних перетворень.
Опис
Ткачук Г. О. Концептуальні засади вибору пріоритетних напрямків трансформаційних перетворень на підприємствах харчової промисловості / Г. О. Ткачук // Сорок перші економіко-правові дискусії : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Львів, 29 жовт. 2019 р. – Львів, 2019. – С. 16–18. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
підприємства харчової промисловості, трансформаційні перетворення, інноваційні технології
Бібліографічний опис
Зібрання