Технологічні аспекти використання меду у рецептурах пива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Медове пиво – слабоалкогольний напій, одержуваний спиртовим бродінням медової ситі з хмелем з додаванням пивних дріжджів. Час додавання меду при варінні пива залежить від того, з якою метою його додають. Медовуха стає все більш популярна, її виробляють як у Великобританії, так і в Північній Америці. Розглянуто технологічні аспекти використання меду у рецептурах пива.
Опис
Ульянов М. Д. Технологічні аспекти використання меду у рецептурах пива / М. Д. Ульянов, І. В. Мельник // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. молодих вчених та студентів, Хмельницький, 18– 19 листоп. 2020 р. / Хмельниц. нац. ун-т. – Хмельницький, 2020. – С. 145– 147. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
пиво, мед, медовуха, медоваріння, медове пиво, пивоваріння
Бібліографічний опис