Застосування математичного моделювання при вдосконаленні рецептури здоби з додаванням ягідних порошків для підвищення харчової цінності продукту
Вантажиться...
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Дубина А. А. Застосування математичного моделювання при вдосконаленні рецептури здоби з додаванням ягідних порошків для підвищення харчової цінності продукту / А. А. Дубина, Л. М. Тележенко // Стан, досягнення та перспективи інформаційних систем і технологій : матеріали XXII Всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених, аспірантів та студентів, Одеса, 21–22 квіт. 2022 р. / Одес. нац. технол. ун-т ; орг. ком: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 24–25 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
математичне моделювання, рецептура здоби, ягідні порошки, підвищення харчової цінності