Основні тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України
Вантажиться...
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Хлібобулочні вироби – продукти найбільш важливі в житті людини,
відносять їх до товарів стратегічного значення, продуктів першої
необхідності. Розглянуто основні тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України.
Опис
Основні тенденції розвитку хлібопекарської промисловості України / М. В. Манц, Т. П. Новічкова, Г. С. Шунько, Ю. О. Левтринська // Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», Київ, 17 листоп. 2020 р. та VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 24 листоп. 2020 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – С. 156–158. – Бібліогр.: 9 назв.
Ключові слова
хлібопекарська промисловість України, ринок хліба, тенденції розвитку хлібопекарської промисловості