Особливості проектування кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства з використанням сучасних інноваційних технологій

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даної роботи - теоретичний аналіз особливостей функціонування підприємства, а також впровадження кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства.
Опис
Особливості проектування кондитерського цеху на підприємстві ресторанного господарства з використанням сучасних інноваційних технологій / Н. І. Красна, О. С. Кучма, Г. С. Шунько, Т. П. Новічкова, Ю. О. Левтринська // Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», Київ, 17 листоп. 2020 р. та VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 24 листоп. 2020 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – С. 152–155. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
ресторанне господарство, кондитерський цех, проектування кондитерського цеху, організація виробництва у кондитерському цеху
Бібліографічний опис