Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу

Анотація
Розглянуто поняття "хлібного сомельє": історія появлення професії, місія, головні проблеми та особливості професії.
Опис
Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу / А. О. Єйрушевич, Т. Є. Лебеденко, Т. П. Новічкова, Г. С. Шунько, Ю. О. Левтринська // Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», Київ, 17 листоп. 2020 р. та VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 24 листоп. 2020 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – С. 150–151. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, хлібний сомельє
Бібліографічний опис