Проблема простежуваності м'ясної продукції на м'ясопереробних підприємствах України

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто проблеми, які були визначені при проведені аналізу організації процесу виробництва м’яса; на підставі цього розроблена концептуальна модель організації внутрішньої простежуваності для забійного цеху птахофабрики.
Опис
Поварова Н. М. Проблема простежуваності м'ясної продукції на м'ясопереробних підприємствах України / Н. М. Поварова // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : прогр. та тези матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 24 листоп. 2020 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – С. 41–43 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
м'ясопереробні підприємства, простежуваність м'ясної продукції, постачання ланцюгів, управління ланцюгами поставок, птахопереробна промисловість, харчовий ланцюг
Бібліографічний опис