Нові можливості для виробництва плющених продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метоа даного дослідження - визначення впливу етапу воднотеплової обробки ядра голозерного вівса на вихід плющених продуктів та їх особливості фізичних властивостей.
Опис
Соц С. М. Нові можливості для виробництва плющених продуктів / С. М. Соц, І. О. Кустов, Ю. Я. Кузьменко // Science, society, education: topical issues and development prospects : аbstr. of V Intern. Scientific and Practical Conf., Kharkiv, 12–14 April 2020. – Kharkiv, 2020. – Р. 292–298 : fig.
Ключові слова
виробництво плющених продуктів, вівсяні пластівці, вологість крупи, голозерний овес, воднотеплова обробка зерна
Бібліографічний опис