Вплив компонентів харчового продукту на сенсорне сприйняття аромату

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ціль даної роботи - визначення умов розподілу мінорних компонентів кропу та петрушки у складних системах та їх переходу у газову фазу, дослідження впливу компонентного складу продукту на розкриття аромату пряно-ароматичної сировини.
Опис
Жмудь А. В. Вплив компонентів харчового продукту на сенсорне сприйняття аромату / А. В. Жмудь, Л. М. Тележенко, В. В. Атанасова // Science, society, education: topical issues and development prospects : abstr. of II Intern. Scientific and Practical Conf., Kharkiv, 20–21 January 2020. – Kharkiv, 2020. – Р. 198–202 : tabl.
Ключові слова
аромат, прянощі, кріп, петрушка, терпени, мінорні компоненти
Бібліографічний опис