Нова сировина як основа розвитку вітчизняних кру’пяних технологій

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено роботу, мета якої - дослідження технологічних властивостей зерна голозерного вівса сортів «Саломон» та «Самуель» вирощеного на території України.
Опис
Соц С. М. Нова сировина як основа розвитку вітчизняних кру’пяних технологій / С. М. Соц, І. О. Кустов, Ю. Я. Кузьменко // Priority directions of science development : аbstr. of V Intern. Scientific and Practical Conf., Lviv, 2–3 March 2020. – Lviv, 2020. – Р. 236–240.
Ключові слова
кру’пяні технології, овес, технологічні властивості зерна, голозерний овес
Бібліографічний опис