Особливості викладання дисципліни «Інтернет у бізнесі» для студентів напрямку «Готельно-ресторанна справа»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2010
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Котлик, С.В. Особливості викладання дисципліни «Інтернет у бізнесі» для студентів напрямку «Готельно-ресторанна справа» / С.В. Котлик, О.П. Соколова // Науково-методологічні основи практичної підготовки фахівців для харчової та зернопереробної галузей : матеріали 41-ї наук.-метод. конф., Одеса, 6-7 квіт. 2010 р.: в 2-х ч. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред.: Б. В. Єгоров, О. І. Гапонюк, Л. В. Капрельянц та ін. – Одеса : ОНАХТ, 2010.-Ч.1.-С.36.
Ключові слова
викладання дисципліни, інтернет у бізнесі, готельно-ресторанна справа
Бібліографічний опис