Курс «Харчова хімія» в системі підготовки спеціалістів готельно-ресторанного сервісу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2009
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Черно, Н.К. Курс «Харчова хімія» в системі підготовки спеціалістів готельно-ресторанного сервісу / Н.К. Черно, Г.В. Крусір // Науково-методологічні основи вдосконалення системи підготовки фахівців для харчової та зернопереробної промисловостей : матеріали 40-ї наук.-метод. конф., Одеса, 8-9 квіт. 2009 р. : в 2-х ч. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред.: Б. В. Єгоров, О. І. Гапонюк, Л. В. Капрельянц та ін. – Одеса : ОНАХТ, 2009.-Ч.2.- С.10.
Ключові слова
харчова хімія, підготовка спеціалістів, готельно-ресторанний сервіс
Бібліографічний опис