Виробництво круп при переробці зерна голозерного вівса та голозерного ячменю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено структуру переробки голозерного вівса та голозерного ячменю в комбіновані крупи, яка включає в себе очищення зерна від домішок, шліфування, сортування продуктів шліфування, воднотеплову обробку крупи, підсушування, змішування, контроль готової продукції.
Опис
Кустов І. О. Виробництво круп при переробці зерна голозерного вівса та голозерного ячменю / І. О. Кустов, Ю. Я. Кузьменко // Актуальні проблеми сучасної науки : зб. наук. матеріалів XLІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., Вінниця, 6 квіт. 2020 р. – Вінниця, 2020. – Ч. 8. – С. 32–34. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
голозерний овес, голозерний ячмінь, переробка зерна, виробництво круп
Бібліографічний опис