Особливості технологічних властивостей при використанні голозерних видів зерна вівса та ячменю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження, мета якого – визначення технологічних властивостей зерна сучасних зразків української селекції зерна голозерного вівса та голозерного ячменю, їх хімічного складу для встановлення можливостей отримання при їх переробленні високоякісних продуктів харчування при потенційному збільшенні кількісних значень виходів готової продукції.
Опис
Соц С. М. Особливості технологічних властивостей при використанні голозерних видів зерна вівса та ячменю / С. М. Соц, І. О. Кустов, Ю. Я. Кузьменко // Theoretical foundations of modern science and practice : аbstr. of XI Intern. Sci. and Practical Conf., Melbourne (Australia), 06–07 April 2020. – Melbourne, 2020. – Р. 435–438. – Ref.: 10 tit.
Ключові слова
голозерний овес, голозерний ячмінь, технологічні властивості зерна, перероблення зерна, геометричні властивості зерна
Бібліографічний опис