Конкурентоспроможність білих столових вин українських виробників

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження з визначення конкурентоспроможності білих столових сухих вин українських виробників. Конкурентоспроможність оцінювали за методом експертної оцінки, що заснований на використанні здатності кваліфікованих фахівців та практиків, досить точно визначити перспективи розвитку попиту споживачів та ринкової кон’юнктури.
Опис
Мельник І. В. Конкурентоспроможність білих столових вин українських виробників / І. В. Мельник // Study of modern problems of civilization : abstr. of V Intern. Sci. and Practical Conf., Oslo (Norway), 19–23 Oct. 2020. – Oslo, 2020. – Р. 110–113 : tabl. – Ref.: 3 tit.
Ключові слова
біле столове вино, конкурентоспроможність вин, вина українських виробників, експертна оцінка, попит споживачів, ринкова кон’юнктура
Бібліографічний опис