Рекомендації з проектування та організації технологій розморожування м’яса в тушах, півтушах та четвертинах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Желіба Ю. О. Рекомендації з проектування та організації технологій розморожування м’яса в тушах, півтушах та четвертинах / Ю. О. Желіба, Т. О. Желіба // Актуальні проблеми енергетики та екології: матеріали XVI Всеукр. наук.-техн. конф., Одеса, 5-7 жовт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, Навч.-наук. ін-т холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського; орг. ком. конф.: голова Б.В. Єгоров, замісники: Н.М. Поварова, Б.В. Косой. – Одеса, 2016. – С. 204-205 : табл. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
технології розморожування, м’ясо
Бібліографічний опис