Використання попереднього бланшування сировини в процесі екстрагування
Вантажиться...
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Використання попереднього бланшування сировини в процесі екстрагування / В. М. Чорний, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Інноваційні енерготехнології - 2017: зб. пр. VI Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 4-8 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. – С. 215–219 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
екстрагування, бланшування, інтенсифікація, кінський каштан, попередня обробка сировини