Особливості очищення та переробки зерна голозерного вівса

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підвищення рівня продовольчого використання зерна вівса та збільшення виходу та якості круп та пластівців можливе при використанні у технологічному процесі сортів вівса з покращеними технологічними властивостями та хімічним складом. Використання сучасних селекційних голозерних сортів вівса для виробництва харчових продуктів, за рахунок відсутності на поверхні зерна квіткових плівок, забезпечує зменшення кількості технологічних операцій та протяжність технологічного процесу та дозволяє отримувати збільшений вихід та круп’яні продукти високої якості. Розглянуто особливості технологічного процесу переробки голозерного вівса в круп’яні продукти.
Опис
Кустов І. О. Особливості очищення та переробки зерна голозерного вівса / І. О. Кустов, Ю. Я. Кузьменко, О. О. Чернишова // Science, Research, Development. #26: Technics and Technology : monografia poconferencyjna (Zbiór artykułów naukowych recenzowanych, Poznan, 27.02.2020 – 28.02.2020). – Warszawa, 2020. – Р. 22–25. – Ref.: 5 tit.
Ключові слова
голозерний овес, очищення вівса, переробка вівса
Бібліографічний опис