Ефективність використання вторинних продуктів переробки виноградупри приготуванні кексів з борошном із макухи льону

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Чабан А. Б. Ефективність використання вторинних продуктів переробки виноградупри приготуванні кексів з борошном із макухи льону / А. Б. Чабан ; наук. кер. О. В. Макарова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 16–18 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
вторинні продукти переробки, продукти переробки винограду, кекси, борошно, макуха льону
Бібліографічний опис