Удосконалення технології виробництва кексів з нетрадиційних видів сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Карпенко Ю. В. Удосконалення технології виробництва кексів з нетрадиційних видів сировини / Ю. В. Карпенко ; наук. кер. Н. В. Туз // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 8–9.
Ключові слова
виробництво кексів, нетрадиційні види сировини, кекси оздоровчого призначення
Бібліографічний опис