Параметри якості роботи кондитерського цеху

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В тезах розглядається доцільність використання інформаційних управляючих систем у кондитерському виробництві. Проаналізовано ринок кондитерських виробів, розглянуто параметри оцінки якості роботи кондитерського цеху. Висновок відповідає на питання актуальності використання в роботі кондитерського підприємства інформаційної управляючої веб-системи з метою оптимізації його роботи.
Опис
Мошна Л. Л. Параметри якості роботи кондитерського цеху / Л. Л. Мошна, А. В. Селіванова // Інформаційні технології і автоматизація – 2021 : матеріали XIV Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 21–22 жовт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; орг. ком.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса, 2021. – С. 113–114. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
якість роботи цеху, кондитерський цех
Бібліографічний опис