Особливості курсового та дипломного проєктування на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Шарахматова Т. Є. Особливості курсового та дипломного проєктування на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу / Т. Є. Шарахматова, К. С. Гарбажій // Забезпечення якості вищої освіти: підвищення ефективності використання інформаційних технологій у здійсненні освітнього процесу : зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 14–16 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 99–102 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
курсове проєктування, дипломне проєктування
Бібліографічний опис