Модернізація функціональної структури АСКТП продуктового відділення бурякоцукрового заводу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Скаковський Ю. М. Модернізація функціональної структури АСКТП продуктового відділення бурякоцукрового заводу / Ю. М. Скаковський // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 381–383 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
функціональна структура АСКТП, продуктове відділення заводу, бурякоцукровий завод
Бібліографічний опис