Консорціум пробіотичних культур на зерновому носії
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даної роботи - створення біопродуктів на основі зернової сировини, які
матимуть антитоксичні, анканцерогенні, гіпохолестеринні, пробіотичні та
пребіотичні властивості. Підходи для створення біопродуктів базуються на
процесах ферментації вуглеводів зернової сировини комплексом молочнокислих та пропіоновокислих мікроорганізмів.
Опис
Бужилов М. Г. Консорціум пробіотичних культур на зерновому носії / М. Г. Бужилов, Л. В. Капрельянц // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов V Междунар. науч.-практ. конф., Харьков, 17–18 окт. 2017 г. / Нац. техн. ун-т «Харьк. политехн. ин-т». – Харьков, 2017. – С. 38–39 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
біопродукти, функціональні продукти, лікувально-профілактичні продукти, ферментація вуглеводів, бактеріальний біопродукт