Розроблення режимів гідротермічного оброблення м'яса курчат-бройлерів
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Віннікова Л. Г. Розроблення режимів гідротермічного оброблення м'яса курчат-бройлерів / Л. Г. Віннікова, О. В. Синиця // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 113–115 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
режими гідротермічного оброблення, гідротермічне оброблення м'яса, м'ясо курчат-бройлерів