Впровадження новітніх наукових підходів у сучасні проєкти закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Тележенко Л. М. Впровадження новітніх наукових підходів у сучасні проєкти закладів ресторанного господарства / Л. М. Тележенко, Ю. О. Козонова // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 67–69.
Ключові слова
новітні наукові підходи, проєкти закладів, заклади ресторанного господарства