Нові види сировини та сучасні підходи до впровадження інноваційних способів в консервуванні для виробництва продуктів лікувально-профілактичного призначення
Вантажиться...
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Товар з новими властивостями, виробництво і збут якого додаються до існуючого асортименту, зазвичай називають новим продуктом. Нові вироби можуть бути або
принципово новим продуктом або комбінацією старих пристосувань, механізмів без зміни самого продукту. Постійно зростаючий попит потребує
удосконалення існуючих і добре опрацьованих технологій, впровадження
нових інноваційних способів та методів ведення технологічного процесу. На сьогодні ані державні, ані комерційні підприємства не бажають
вводити до своїх стабільних асортиментних рядів нові види сировини, адже
закупка нового обладнання та розробка нових режимів обробки фінансово
затратна справа. Проте, цілком здорова конкуренція сприяє отриманню нових
продуктів. Розглянуто можливість вирішення проблеми введенням нової нетрадиційної
сировини або новими підходами до створення нових композицій фруктових
консервів з покращеними смако-ароматичними властивостями.
Опис
Нові види сировини та сучасні підходи до впровадження інноваційних способів в консервуванні для виробництва продуктів лікувально-профілактичного призначення / Г. І. Палвашова, К. О. Забранська, М. В. Чернишова, Р. Г. Палвашов // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов V Междунар. науч.-практ. конф., Харьков, 17–18 окт. 2017 г. / Нац. техн. ун-т «Харьк. политехн. ин-т». – Харьков, 2017. – С. 229–232. – Библиогр.: 8 назв.
Ключові слова
лікувально-профілактичні продукти, інноваційні способи консервування, нові продукти