Дослідження процесу термостабілізації на якість драглеподібних консервів із морепродуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою розширення асортименту морепродуктів досліджена можливість технологічної переробки піленгасу при виробництві драглеподібних консервів, що користуються все більшим попитом у споживача. Введення в рецептуру всіх розроблених нових видів продуктів овочів (моркви, цибулі) дозволяє гармонізувати хімічний склад і органолептичні показники.
Опис
Дослідження процесу термостабілізації на якість драглеподібних консервів із морепродуктів / Т. А. Манолі, Г. С. Герасим, Н. М. Кушніренко, Т. І. Нікітчіна // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности: сб. материалов IV Междунар. науч.-практ. конф., Харьков, 17-18 окт. 2016 г. / Нац. техн. ун-т «Харьк. политехн. ин-т». – Харьков, 2016. – С. 183–186 : табл. – Библиогр.: 5 назв.
Ключові слова
термостабілізація, якість консервів, консерви із морепродуктів, драглеподібні консерви, переробка піленгасу
Бібліографічний опис