Особливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
До основних умов успішних продажів харчової продукції належать не лише висока якість товару і доступна вартість, а й надійна, безпечна й естетично приваблива упаковка. Розглянуто показники, яким повинна відповідати безпека упаковки.
Опис
Верхівкер, Я. Г. Особливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів» / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя каф. устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, Харків, 23–24 трав. 2019 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2019. – С. 187–188.
Ключові слова
продаж харчової продукції, упаковка, безпека упаковки, харчова тара, пакувальні матеріали
Бібліографічний опис