Оцінка життєвого циклу продукції ресторану методом балансових схем

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Соколова В. І. Оцінка життєвого циклу продукції ресторану методом балансових схем / В. І. Соколова, Г. В. Крусір // Актуальні проблеми енергетики та екології : зб. наук. пр. за матеріалами XVIII Всеукр. наук.-техн. онлайн-конф., Одеса, 29-30 верес. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. О. С. Тітлов. – Одеса : Бондаренко М. О., 2020. – С. 233–236 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
життєвий цикл продукції, продукція ресторану, балансові схеми
Бібліографічний опис