Оцінювання якості та безпечності консервів рибних в томатному соусі
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даної роботи - вивчення асортименту консервів рибних у
томатному соусі, наявному в торгівельній мережі України, проведення
товарознавчої оцінки, а також з’ясування особливостей законодавчої
та нормативної оцінки безпечності такої продукції.
Опис
Кожухар, С. В. Оцінювання якості та безпечності консервів рибних в томатному соусі / С. В. Кожухар ; наук. кер. О. І. Данилова // Товарознавча наука – традиції та сучасність : Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Харків, 26 листоп. 2019 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2019. – С. 18.
Ключові слова
рибні консерви, консерви рибні в томатному соусі, якість рибних консервів, безпечність рибних консервів