Розробка технології сирних десертів для функціонального харчування
Вантажиться...
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даної роботи - розробка технології виробництва пудингу з
кисломолочного сиру профілактичної спрямованості.
Опис
Жовтяк, К. О. Розробка технології сирних десертів для функціонального харчування / К. О. Жовтяк ; наук. кер. А. К. Д’яконова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, Харків, 3 квіт. 2019 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2019. – Ч. 1. – С. 135 : табл.
Ключові слова
сирні десерти, функціональне харчування, технологія сирних десертів, пудинг з кисломолочного сиру