Застосування крохмалів у виробництві десертної продукції для надання необхідних реологічних властивостей
Вантажиться...
Дата
2009
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для надання необхідних реологічних властивостей десертам застосовують крохмалі. Міцність гідрогелю залежатиме від виду крохмалю, його масової частки у дисперсії, умов технологічної обробки. Було досліджено в`язкість модельних крохмальних дисперсій із різних видів крохмалю в залежності від температури заварювання.
Опис
Тележенко, Л.М. Застосування крохмалів у виробництві десертної продукції для надання необхідних реологічних властивостей / Л.М. Тележенко, О.В. Дишкантюк, Ю.Г. Паскал // Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Полтава, 23-24 квіт. 2009 р. / ПУСКУ. – Полтава, 2009. – С. 103-105: табл., рис.
Ключові слова
крохмаль, десерти, реологічні властивості