42885 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно вищого сорту, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно гречане.
Опис
Пат. на корисну модель 42885 Україна, МПК A21D 13/08 (2009.01). Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату / Іоргачова К. Г., Капетула С. М., Котузаки О. М., Макарова О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200901731 ; заявл. 27.02.09 ; опубл. 27.07.09, Бюл. № 14.
Ключові слова
бісквітні напівфабрикати, приготування бісквітного напівфабрикату, борошно гречане