Технологія комбінованих біфідовмісних десертів зі збалансованим хімічним складом

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бережняк Т. В. Технологія комбінованих біфідовмісних десертів зі збалансованим хімічним складом / Т. В. Бережняк ; наук. кер. Н. А. Ткаченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 1–3 жовт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса, 2020. – с. 82–85 : – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
десертні вироби, біфідовмісні десерти, комбіновані біфідовмісні десерти, десерти зі збалансованим хімічним складом
Бібліографічний опис