Розробка технології крустельяну для рестораного господарства
Вантажиться...
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Постернак Т. Ф. Розробка технології крустельяну для рестораного господарства / Т. Ф. Постернак, М. С. Нападовська ; наук. кер. Л. М. Тележенко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 1–3 жовт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса, 2020. – с. 70–72.
Ключові слова
крустельян, технологія крустельяну, розробка технології крустельяну, заклади ресторанного господарства