39019 Йогурт з підвищеними функціональними властивостями
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Йогурт з підвищеними функціональними властивостями, що містить нормалізовану гомогенізовану пастеризовану молочну суміш з масовою часткою сухого знежиреного молочного залишку 10-12 % та симбіотичну закваску, який відрізняється тим, що він додатково містить фруктозу та сироп лактулози, при цьому як симбіотичну закваску він містить закваску, що включає змішані культури біфідобактерій - Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum і Bifidobacterium breve та змішані культури молочнокислих бактерій - Lactobacillus bulgaricus та Streptococcus thermophilus при співвідношенні вказаних культур 1:1:1:5:5.
Опис
Пат. на корисну модель 39019 Україна, МПК (2009) A23C 21/00. Йогурт з підвищеними функціональними властивостями / Дідух Н. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200806626 ; заявл. 15.05.08 ; опубл. 26.01.09, Бюл. № 2.
Ключові слова
йогурти, функціональні продукти, функціональні властивості, симбіотична закваска, фруктоза, лактулоза