38150 Спосіб одержання біомодифікованого харчового продукту з нуту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб одержання біомодифікованого харчового продукту з нуту, що включає подрібнення насіння нуту, екстрагування при рН 3,2 та внесення мультиензимного ферментного комплексу, який відрізняється тим, що мультиензимний комплекс додатково містить ендо- і екзо-b-глюконазу, ксилоназу, целюлазу, геміцелюлазу, протеіназу, целобіазу при співвідношенні фермент : субстрат 1 : 100, при цьому ферментацію проводять протягом 3 годин при температурі 40 °С.
Опис
Пат. на корисну модель 38150 Україна, МПК (2006) А23J 3/00. Спосіб одержання біомодифікованого харчового продукту з нуту / Капрельянц Л. В., Шпирко Т. В., Щапіна О. Ф. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200809179 ; заявл. 14.07.08 ; опубл. 25.12.08, Бюл. № 24.
Ключові слова
нут, біомодифіковані харчові продукти, мультиензимний ферментний комплекс, ферментація
Бібліографічний опис