37681 Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату, що містить борошно пшеничне вищого гатунку, цукор, меланж, картопляний крохмаль та есенцію, яка відрізняється тим, що вона додатково містить мікрокристалічну целюлозу, пастоподібний емульгатор Dimodan і воду.
Опис
Пат. на корисну модель 37681 Україна, МПК (2006) A21D 13/00. Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату / Іоргачова К. Г., Капетула С. М., Карацуба Г. С., Котузаки О. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200806675 ; заявл. 15.05.08 ; опубл. 10.12.08, Бюл. № 23.
Ключові слова
бісквітні напівфабрикати, приготування бісквітного напівфабрикату, мікрокристалічна целюлоза, емульгатор Dimodan