36245 Спосіб консервування харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб консервування харчових продуктів, що передбачає підготовку сировини, фасування в тару, додавання заливки, вакуумування та стерилізацію, який відрізняється тим, що процес вакуумування сировини здійснюють безпосередньо в тарі при тиску 39-100 кПа.
Опис
Пат. на корисну модель 36245 Україна, МПК (2006) A23L 3/00. Спосіб консервування харчових продуктів / Безусов А. Т., Наконечна Ю. Г., Саламатіна С. Є. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200802331 ; заявл. 22.02.08 ; опубл. 27.10.08, Бюл. № 20.
Ключові слова
консервування харчових продуктів, вакуумування